П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на п'ятницю, 19 травня: які знаки зодіаку страждають від магнітних...

Магнітні бурі на п’ятницю, 19 травня: які знаки зодіаку страждають від магнітних бур найбільше

Этот материал также доступен на русском языке
Чи очікуються цього дня геомагнітні бурі? Яких заходів варто вжити?

У п’ятницю, 19 травня, суттєвих магнітних бур не очікується.

Протягом останніх 24 годин, як повідомляє meteoprog.com, сонячна активність була на помірному рівні. За останню добу на Сонці сталися дев’ять спалахів класу С та один спалах класу М1,29.

Сонячні спалахи M-класу є середніми з великих спалахів. Спалах М1,29 може викликати низький рівень радіоперешкод на денній стороні Землі. Можливий сонячний радіаційний шторм.

Очікується, що у п’ятницю геомагнітне поле буде спокійним. Сонячна активність, ймовірно, буде низькою із невеликою ймовірністю спалаху М-класу.

Сонячна активність на 19 травня:

  • Вірогідність малого геомагнітного шторму – 1%
  • Вірогідність великого геомагнітного шторму – 1%
  • Вірогідність спалаху на Сонці М-класу – 25%
  • Вірогідність спалаху на Сонці Х-класу – 5%
  • Кількість сонячних плям – 37.

Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров’я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують цим типам сонячних явищ.

Які знаки зодіаку страждають від магнітних бур найбільше

Магнітні бурі відчутно впливають на людей. Медики свідчать, що найбільш схильні до геомагнітних ударів літні люди і ті, хто страждає на хронічні захворювання. Астрологи запевняють, що до групи ризику можуть належати представники трьох знаків.

Астрологи на це мають своє пояснення ситуації. Фахівці впевнені, що сприйнятливість людей до магнітних бурях певною мірою залежить від належності до знаків зодіаку.

Найменше страждають від сплесків на сонці Тельці, Близнюки, Діви, Терези, Козероги, Водолії.

Найуразливішими перед геомагнітними ударами вважаються представники груп Вогню та Води. Вони сильніше сприймають хвилювання космічної погоди.

Причому “радарами”, які максимально “уловлюють” зміни в магнітному полі Землі, є Риби, Леви та Скорпіони. Овнам, Ракам та Стрільцям дістається від магнітних бур не так сильно.

Астрологи рекомендують метеочутливим Рибам, Левам і Скорпіонам у період магнітних обурень дотримуватися щадного режиму і намагатися дотримуватися внутрішньої рівноваги, щоб не виплеснути свої негативні емоції на оточуючих.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні