Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеЯк позбутися чужої енергії з одягу в секонд-хенді

Як позбутися чужої енергії з одягу в секонд-хенді

Этот материал также доступен на русском языке
Магазини одягу секонд-хенду стають все більш популярними. Більше того, Україна перебуває на четвертому місці у світі щодо використання секонд-хенду, який, до речі, хочуть заборонити як гуманітарну допомогу.

Багато хто, напевно, чув, що не можна носити чужий одяг, бо він убирає енергію старого господаря. Однак у наш час одяг секонд-хенд стає все більш актуальним.

Понад те, з екологічної погляду купівля вживаного одягу заохочується багатьох рівнях суспільства. У світі чимало знаменитостей, які купують одяг секонд-хенду – незважаючи на свої гроші, вони вважають за краще менше витрачати та захищати екологію планети.

Щороку в нашій країні продаються сотні тисяч кілограмів одягу секонд-хенду. Більшість українців робить покупки у таких магазинах. Тому очищення від чужорідної енергії з одягу потрібно робити обов’язково.

Не має значення, якщо одяг, який ви купуєте, піддавався хімічному чищенню та пранню мільйон разів. Справа в тому, що енергія залишається, і як тільки людина одягає одяг, її аура поєднується з цією енергією.

Наші тіла чутливі, деякі більш ніж інші, тому ми можемо відчувати цю енергію фізично.

Чим чистити енергетику одягу?

Екстрасенс Крістін О’Дей каже, що найшвидший спосіб почистити одяг — це випрати його так само, як і будь-який інший одяг, але з додатковим кроком із використанням спеціальних інгредієнтів.

  • Цими інгредієнтами є ладан та мирра. Відомо, що ці трави очищають об’єкти, простори та енергії. Просто покладіть одяг на підлогу і очистіть його пахощами, що горять.
  • Ви також не повинні недооцінювати силу слів. Щоб позбавитися дискомфорту, пов’язаного з носінням чужого одягу, кажіть речі, які, на вашу думку, змінять енергію.
  • Подякуйте одягу за те, що він виконав своє колишнє призначення і тепер ви можете його носити. Подякуйте за майбутню подорож у цьому одязі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні