Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПісля масованої атаки енергосистема країни працює, проте є проблеми у багатьох областях,...

Після масованої атаки енергосистема країни працює, проте є проблеми у багатьох областях, – Укренерго про нічну атаку

Этот материал также доступен на русском языке
9 березня Росія завдала ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури. Наразі фахівці усувають наслідки прильотів та відновлюють українську енергосистему, - розповіли в Укренерго про масовану атаку та роботу енергосистеми.

9 березня Росія завдала ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури. Наразі фахівці усувають наслідки прильотів та відновлюють українську енергосистему.

Однак енергосистема України все ж таки продовжує працювати. Про це повідомив голова правління “Укренерго” Володимир Кудрицький в ефірі національного телемарафону.

Яка ситуація зі світлом після масованої атаки

За словами Кудрицького, у багатьох регіонах є пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури.

“Є пошкодження як теплових електростанцій, так і підстанцій Укренерго. Тому в окремих областях є обмеження електропостачання”, – розповів голова Укренерго.

Він зазначив, що енергетики зараз працюють над відновленням енергоживлення всіх регіонів. У деяких областях це станеться швидко, а в деяких – знадобиться більше часу, оскільки руйнації дуже значні. Кудрицький наголосив, що атака була досить масштабною.

Ракетні удари по ТЕС ДПЕК

  • Внаслідок обстрілу постраждали три теплоелектростанції ДТЕК Енерго. За попередньою інформацією, обійшлося без потерпілих.
  • Також було серйозно пошкоджено обладнання ТЕС. Після закінчення атаки енергетики оперативно розпочали ліквідацію наслідків.

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні