Виправити ситуацію допоможе звичайний інгредієнт, який завжди під час приготування пюре додають розумні господині. Йдеться про яйця.
Тільки не потрібно вбивати в готову картоплю відразу все яйце. Для надання страві легкості нам знадобиться лише білок, який потрібно ретельно збити до появи щільної білої маси. І лише потім змішати з готовим картопляним пюре. Жовток вводити не потрібно.
Звичайно, потрібно використовувати виключно свіжі яйця. Також для приготування ідеального пюре потрібно правильно варити картоплю. Так, сирий овоч бажано покласти в воду, що вже вирує. А сіль треба додавати на завершальному етапі варіння.
Коли картопля приготується, всю рідину потрібно злити і тільки потім вводити необхідні інгредієнти.
Також замість молока краще додати вершки, тоді консистенція у пюре буде ніжною, а сама страва – смачною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.