Вимочування здатне позбавити печінку від сторонніх «ароматів», прибрати гіркоту і зробити її м’якою та соковитою.
Якщо використовувати для цього молоко, процес розтягнеться мінімум на пару годин. Але є й інший спосіб, який дозволить вам заощадити не лише час, а й гроші – молоко зараз недешеве, а згодом його доведеться вилити.
Наберіть необхідну кількість води і розчиніть у ній сіль та цукор. На один літр рідини знадобиться по столовій ложці кожної з сипких речовин. Печінку потрібно очистити від плівки і нарізати на шматки, після чого занурити в розчин і залишити на 45 хвилин. Після вимочування печінку можна не промивати – достатньо відкинути шматочки на друшляк, щоб зайва рідина стекла.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні гречки додавати соду.
Благодійна організація надає деяким категоріям українців по 6600 гривень. Що потрібно для отримання виплат.
Щоб раціон був збалансованим, у ньому обов'язково має бути риба. Але не вся риба корисна,…
Хто саме має виплачувати борги родичів і чому не можна буде відмовитись.
У магазинах та на ринках перед Великоднем можна зустріти не лише паски, а й панеттоне…
Українці можуть безкоштовно отримати продуктові набори, предмети гігієни, ліки та одяг від благодійної організації. Куди…
Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…