Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМісячне затемнення 8 листопада 2022: що не можна робити і як захистити...

Місячне затемнення 8 листопада 2022: що не можна робити і як захистити себе від впливу місяця

Этот материал также доступен на русском языке
8 листопада 2022 року о 13:02 за київським часом відбудеться місячне затемнення на осі Телець-Скорпіон. Воно буде одним із найважчих затемнень року, оскільки в ньому бере участь велика кількість планет.

8 листопада 2022 року місяць буде закритий тінню Землі повністю, тому місячне затемнення назвали повним.

Як місячне затемнення впливає на людину?

Важливо розуміти, що у місяця власного світла немає – він відбиває сонячний. У період затемнення тінь Землі частково або повністю закриває сонячне світло, не даючи освітленню місяця. 8 листопада місяць з’являється з червоним кольором в апексі затемнення, тому що закритий Землею повністю.

Періоди місячних затемнень вважаються небезпечними, оскільки великий ризик втрати самоконтролю та необдуманих дій. У людині оголюється все найгірше, вона готова на агресивні і навіть небезпечні вчинки. Астрологи вважають, що місячні затемнення одночасно несприятливі та вдалі події – наприклад, те, що станеться 8 листопада 2022 року, дасть поштовх багатьом. У вас вдасться попрощатися з тим, що вам не важливо і з тим, що несе деструктивну енергію. Відбудеться своєрідне очищення та звільнення душі, а це – пряма дорога до трансформації.

Що обов’язково потрібно зробити 8 листопада?

Пік затемнення припаде на 13.02 за Києвом, але жителі України побачити його не зможуть. Проте зможуть вплинути на перебіг подій, виконуючи певні дії для залучення удачі. У день місячного затемнення можна:

  • миритися з близькими;
  • проводити час з коханими;
  • медитувати чи займатися творчістю;
  • відпочивати та берегти сили.

Загалом, у цю дату краще залишатися вдома і якнайменше комунікувати із соціумом. Врахуйте, що негативні енергії не сплять і можуть відібрати у вас життєві сили.

Що не можна робити в жодному разі в місячне затемнення

Силу місяця ви відчуватимете три дні до і три дні після 8 листопада, тобто з 5 по 11 число супутник Землі безпосередньо вплине на ваш стан. Щоб не посилювати ситуацію, відмовтеся від:

  • вирішення питань, пов’язаних з роботою або зарплатою;
  • переїзд на нове місце проживання;
  • сварок та образ;
  • подорожей;
  • кредитів.

Також у період місячного затемнення краще не робити жодних операцій, не ходити на консультації до лікарів та взагалі не займатися своїм здоров’ям – результат вас не порадує.

Враховуйте, що затемнення місяця часто стає причиною ДТП, тому будьте обережні за кермом.

Джерело: Уніан

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні