Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень з 31 жовтня до 6 листопада

Місячний посівний календар дачника на тиждень з 31 жовтня до 6 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
У листопаді всі турботи садівників спрямовані на підготовку своєї ділянки до зими, також можна зайнятися посадкою зелені у теплиці або на підвіконні. Точну підказку, що можна робити, дасть Місяць.

31 жовтня. Сприятливий день. Вдалими будуть підзимова посадка цибулі, часнику, петрушки та моркви, будь-яких дерев, обрізки гілок та формування коренів. Заборонено пересаджувати рослини.

1-2 листопада. Сприятливі дні. Можна зайнятися перекопуванням і розпушуванням ґрунту, збиранням насіння та коренеплодів на зберігання, мульчуванням озимих рослин. Можна проводити побілку дерев та обрізати хворі сухі гілки. Не рекомендуються посадки та посіви будь-яких рослин, а також поливи.

3-4 листопада. Сприятливі дні. Рекомендуються посадки овочів та зелені в теплиці, а також щавлю, шпинату та цибулі на підвіконні. Мінеральні та органічні підживлення. Поливи, якщо проводити, дуже помірні. Вдалі дні для посадки багаторічних квітів. А ось розпушувати землю та обрізати дерева у ці дні не можна.

5 листопада. Цього дня краще не проводити активних робіт на ділянці. Посадки та посіви небажані. Можна зайнятися боротьбою зі шкідниками, мульчуванням грядок із озимими рослинами та квітами.

6 листопада. Повний місяць. Роботи із рослинами краще не проводити.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому не плодоносить волоський горіх: названі причини.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні