Новини

Квашена капуста по-галицьки – старовинний рецепт

Інгредієнти:

капуста білокачанна – 1 шт.,

буряк – 200 г,

селера – 100 г,

часник – 1 головка,

кмин – 15 г,

сіль – 2 столові ложки,

вода – 1 л,

мед – 2 столові ложки.

Приготування:

  1. Буряк і селеру почистити, порізати соломкою.
  2. Зубчики часнику розрізати навпіл.
  3. Капусту розрізати на вісім частин, щоб качан тримав листя.
  4. У банку шарами скласти капусту, буряк, селеру, пересипаючи кмином і часником.
  5. У киплячій воді розчинити сіль та мед.
  6. Залити гарячим розчином повністю всю капусту.
  7. Накрити банку марлею і поставити при кімнатній температурі на 7-14 днів.
  8. Коли капуста набуде рівномірно рожевого кольору – закрити кришкою і поставити в холодильник.

Новое на сайте

  • Новини

Фіалка цвістиме шапками у будь-яку пору року – ось що прикопують у горщик досвідчені квітникарі

У багатьох українців підвіконня прикрашають фіалки, але не всі квітникарі можуть похвалитися яскравим та пишним…

24/11/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 25 листопада

У понеділок, 25 листопада, під впливом антициклону на всій території країни опадів не очікується. Вночі…

24/11/2024 21:59
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 25 листопада 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

24/11/2024 20:51
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 25 листопада по 1 грудня

Цей тиждень обіцяє бути насиченим: Марс та Плутон формують опозицію, додаючи динаміки у розвиток світових…

24/11/2024 19:46
  • Статті

Наша історія: як і чому почалася війна (закінчення)

Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз

24/11/2024 18:45
  • Статті

Час Різдвяного посту: що можна і що не можна робити у ці дні

Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…

24/11/2024 17:24