Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 17 по 23 жовтня

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 17 по 23 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Цей тиждень сприятливий для проведення підзимових посівів овочів, посадки фруктових дерев, а також збору насіння. Але точну підказку по днях дасть Місяць.

17 жовтня. Сприятливий день. Ідеально підходить для посадки будь-яких овочів та зелені. Мінеральне та органічне підживлення, рясні поливи, внесення добрив. Посадка троянд та шипшини. Не рекомендується прибирати коренеплоди для зберігання.

18-20 жовтня. Відмінні дні для збирання врожаю. Зібрані у ці дні плоди довго зберігатимуться. Перекопування та мульчування ґрунту. Боротьба з бур’янами. Обрізання малини. Не рекомендується підгодовувати та поливати рослини.

21-22 жовтня. Сприятливі дні. Можна пересаджувати рослини – вони швидко одужають від ран. Вигонка на зелень мангольду, петрушки, селери. Внесення мінеральних добрив та полив. Посадка живоплоту та горіха, обрізка дерев. Не рекомендується замочувати насіння.

23 жовтня. Сприятливий день. Можна зайнятися підзимовим посівом буряків, моркви, петрушки, посадкою огірків на підвіконні. Хороший день для посадки будь-яких плодових дерев. А от проводити обробку рослин хімічними препаратами не рекомендується цього дня.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які овочі можна посіяти під зиму.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні