П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар на тиждень з 1 по 7 серпня

Місячний посівний календар на тиждень з 1 по 7 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
В останньому місяці літа овочівників і садівників чекають приємні турботи. Перший тиждень серпня сприятливий для безлічі дачних робіт. У ці дні можна зайнятися збиранням урожаю, мульчуванням грядок, підживленням рослин, їхнім пересаджуванням. Точніші підказки дасть Місячний календар.

1 серпня . Цього дня можна зайнятися пасинкуванням томатів, пікіруванням та пересадкою рослин, внесенням добрив, мульчуванням ґрунту. Дозволено рясні поливи. Можна посадити однорічні квіти та суницю.

2-4 серпня. Можна зайнятися збиранням урожаю картоплі, кабачків та раннього гарбуза. Дозволено посадки всіх видів квітів, поливи, підживлення та прищипування. Не рекомендується застосовувати отрутохімікати.

5-6 серпня . Це дуже родючі дні. Рекомендуються посіви та посадки будь-яких культур, внесення фосфорно-калійних добрив, боротьба зі шкідниками. Можна збирати капусту, а ось від збирання врожаю картоплі краще в ці дні відмовитись.

7 серпня . Сприятливий день для викопування картоплі, збирання врожаю всіх коренеплодів, кавуна та цибулі. Рекомендується збирати будь-які ягоди та фрукти – вони довго зберігатимуться. Не рекомендується проводити обрізання та поливати рослини.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому потрібно боротися із червоточинами на яблуках.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні