П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниВорожіння та прогноз мольфарки: коли в Україні повністю закінчиться війна?

Ворожіння та прогноз мольфарки: коли в Україні повністю закінчиться війна?

Этот материал также доступен на русском языке
Мольфарка Олена Стеценко раніше передбачала, що війна в Україні закінчиться за 93 дні після початку. Проте з огляду на нинішні обставини вона представила нові дані про завершення бойових дій.

Українці з нетерпінням чекають настання миру в рідній країні. Але поки що ситуація на фронті залишається напруженою. Російські окупанти не поспішають забиратися з нашої землі та продовжують спроби захопити більше територій. Відомий екстрасенс Олена Стеценко вважає, що переломний момент уже був, і вітчизняна армія відкинула ворога.

“Закінчилася ця темрява, закінчилися коливання. Ми пішли у контрнаступ по всіх напрямках. Війна, по суті, вже закінчилася. Абсолютно всі впевнені, що Україна здобула перемогу”, – наголосила езотерик в інтерв’ю телеканалу D1.

За словами Стеценка, залишилося прибрати ворога з України та регіонів, які вони захопили раніше. Вона вважає, що це вдасться зробити наступного року.

“Якщо говорити про звільнення Донбасу, про звільнення Криму, повне звільнення нашої країни, то повне звільнення очікується на весну 2023 року”, – поділилася Олена. Вона додала, що закінченню військових дій передуватимуть переговори.

Мольфарка вважає, що Україна оправиться після жорстокої війни за п’ять-сім років, а ось розквіт нашої батьківщини очікується за три роки. Стеценко впевнена, що наша держава отримає багато іноземних інвестицій – і українські міста зрівняються з європейськими.

Нагадаємо, ми розповідали, що кажуть астрологи та екстрасенси про війну в Україні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні