Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЩо кажуть астрологи та екстрасенси про війну в Україні?

Що кажуть астрологи та екстрасенси про війну в Україні?

Этот материал также доступен на русском языке
Не всі жителі України вірять у пророцтва, але всі без винятку хотіли б знати, коли ж у нашій країні настане мир. Найвідоміші астрологи та ясновидці України поділилися своєю думкою щодо цього, розповіли про те, як бачать майбутнє країни і коли настане перемога.

Наша країна збереже незалежність

Популярна в Україні астролог Анжела Перл вважає, що про можливе вторгнення Росії в нашу країну нас попереджали зірки: якраз 23 лютого почалося з’єднання Марса та Плутона у Козерозі. Марс – планета війни та агресії, Плутон – смерті та страху, а Козеріг – символ упертості. Таке розташування небесних тіл свідчить про те, що війну в Україні було заплановано заздалегідь. Як вважає астролог, говорити про підписання мирного договору поки що рано, зате зірки нічого не говорять і про застосування ядерної зброї.

Кожна країна, як і кожна людина, має свій знак Зодіаку. Наша країна знаходиться під знаком Тельця, який символізує свободу та миролюбність, спокійну та продуктивну працю. Проте злити Тельця ніколи не слід. Астролог вважає, що за такого розкладу Україна обов’язково збереже свою незалежність.

Крім того, у 2022 році відбудеться чотири затемнення, які можуть принести несподівані повороти долі та зміни. Принаймні два з них говорять саме про це – вони відбудуться 30 квітня і 8 листопада. Затемнення з’єднуватимуться з Ураном – планетою, що символізує несподівані повороти долі. Саме тому поблизу цих дат можуть відбуватися ключові події для України, але вони, на думку астролога, матимуть позитивні наслідки для нашої країни.

Щодо гороскопу України, то Сатурн незабаром має з’єднатися з Місяцем. Це говорить про те, що настає складний період, який може бути навіть переломним і триватиме до семи років. Зазвичай це три з половиною роки до переломного моменту (в даному разі – війни) і три з половиною роки після нього. Безпосереднє поєднання цих двох планет відбудеться 30 квітня. З погляду астрології, цей час завжди супроводжується не дуже хорошими подіями, зате після цього можуть розпочатися позитивні зміни для України, її відродження та реконструкція.

А ось гороскоп Росії говорить про інше. Плутон – планета змін – наступного року увійде у знак Водолія, під яким знаходиться Росія. 2024 року там розпочнуться негативні події: можливими є зміна влади, військові дії на території країни або інші дуже серйозні зміни.

Буде важко, але ми переможемо

Відомий астролог та екстрасенс Максим Гордєєв на своїй сторінці в Інстаграмі розповів, що важкі часи, які зараз переживають українці, – етап виключно тимчасовий, причому закінчитися він мусить порівняно скоро. Гордєєв упевнений, що Путін своїм вторгненням в Україну здійснив не лише злочинний, а й неймовірно дурний вчинок, який стане однією з причин його падіння, та й український народ йому в цьому допоможе. На думку екстрасенса, нас підтримують найвищі сили, а війна закінчиться нашою перемогою.

Учасниця «Битви екстрасенсів» Лілія Нор передбачила, що у всіх містах України у березні буде «страшно та гаряче». У квітні вона очікує на гострі збройні зіткнення, а спад у військових діях, на її думку, настане лише у травні. Крім того, вона вважає, що війна може накрити деякі регіони Росії. Восени можливими є серйозні політичні зрушення у житті країни-агресора. Лілія Нор сказала, що найстрашніше в нашій країні відбувається саме зараз, а коли війна закінчиться, до України повернуться всі, хто з неї поїхав з різних причин, і разом відбудовуватимуть країну. Відновленою та процвітаючою вона бачить Україну через два роки.

Мольфарка передбачила швидкий кінець російському диктатора

Найдокладніший і розгорнутий прогноз про майбутнє України та результат війни дала карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські. Вона впевнена, що перемога не за горами, і ми обов’язково вистоємо у цій війні. Крім того, вона вважає, що Крим і Донбас обов’язково повернуться в Україну, проте це станеться не сьогодні. Це відбудеться дипломатичним шляхом, внаслідок переговорів, ймовірно, вже після закінчення війни.

Магдалена Мочіовські впевнена, що Путіну залишилося недовго – його зупинять його ж люди. Як саме – не має значення: диктатора можуть фізично знищити або просто усунути від влади. Вона вважає, що Путін страждає на онкологію, і жити йому залишилося недовго, хоча диктатор і закликав на допомогу цілу армію якихось шаманів та екстрасенсів. Він це розуміє, тому втрачає контроль над собою і веде себе як поранений звір – прагне знищити довкола себе все, що можна. Проте, як сказала мольфарка, кожна людина має свою долю, проти якої безсилі будь-які шамани, і «свічка Путіна потихеньку догоряє». Йому не вдасться зробити з Україною те, що він замислив, оскільки наша країна має дуже серйозну підтримку від США, Європи та інших країн світу.

Крім того, найсильніші екстрасенси світу – мексиканські, тибетські та інші – намагаються створити захисний енергетичний бар’єр навколо нашої країни, щоб вона вистояла у цій війні.

У Євросоюзі чудово розуміють, що російський диктатор не зупиниться в Україні і провокуватиме Європу. Але Магдалена Мочіовські впевнена: кремлівський звір потрапить в ізоляцію від усього світу, а санкції доб’ють його остаточно. І коли Росія позбудеться мільярдів, які надходили із Заходу, Путіна просто приберуть його ж соратники.

А Україна – і мольфарка у цьому впевнена – обов’язково переможе.

Новий статус України у світі

Українські астрологи кажуть, що молодик, який відбувся 2 березня у Рибах, стане причиною найважливіших подій протягом усього року. Він свідчить також про те, що протягом березня наша країна отримуватиме підтримку і фінансування з боку інших держав, оскільки Риби – світлий, духовний знак співчуття й милосердя, яке світ проявлятиме до України. Крім того, Юпітер – керуюча планета Риб, на молодик перебуватиме у своєму знаку. Це дасть шанс нашій країні здобути важливий статус у світі та розпочати нову сторінку своєї історії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні