Вівторок, 17 Травня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк приготувати смачну пасту для консервованої риби?

Як приготувати смачну пасту для консервованої риби?

Этот материал также доступен на русском языке
Магазинні пасти (намазки на хліб) часто продаються з цілим набором шкідливих "єшок", але смачну, а найголовніше - корисну пасту можна приготувати вдома.

Інгредієнти:

консервована риба в олії – 1 банка,

вершкове масло – 2 столові ложки,

яєчний жовток звареного круто яйця ,

лимонний сік, червоний мелений перець, сіль за смаком.

Приготування:

  1. Рибу розтерти в мисці і з’єднати з розм’якшеним вершковим маслом.
  2. Додати розтертий жовток, лимонний сік, червоний мелений перець і сіль і перемішати.
  3. Отриману пасту нанести на хліб, зверху посипати дрібно нарізаною зеленню.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.

Нове на сайті