П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниКуди можна виїхати з Одеси: в "Укрзалізниці" надали розклад евакуаційних поїздів

Куди можна виїхати з Одеси: в “Укрзалізниці” надали розклад евакуаційних поїздів

Этот материал также доступен на русском языке
«Укрзалізниця» оголосила про чергові евакуаційні поїзди з Одеси до Ужгорода та Румунії. Вони заплановані на вечір 19 березня. Скористайтеся рейсами можна безкоштовно.

Про це повідомляє пресс-служба відомства.

Поїзд до Ужгорода відходить з Одеси о 22:32, до Ісакчі (Румунія) — о 23:23. Також сьогодні заплановані інші рейси з Одеси.

  • 17:14 – 91/92 Одеса-Головна – Лозова (квитки у продажу)
  • 18:22 – 38/36-35/37 Одеса-Головна – Пшемисль (Польща)
  • 21:31 – 12/11 Одеса-Головна – Львів
  • 22:03 – 105/106 Одеса-Головна – Київ-Пас (квитки у продажу)
  • 22:25 – 8/7 Одеса-Головна – Харків-Пас. (квитки у продажу)

Щодня курсують і приміські сполучення: Одеса – Вапнярка – Одеса, Одеса – Балта – Одеса, Одеса – Роздільна – Одеса, Одеса – Мигаєво, Одеса – Колосівка – Одеса.

При посадці «Укрзалізниця» віддає пріоритет дітям, жінкам та людям похилого віку. Пасажири можуть безкоштовно сідати на евакуаційні поїзди, також на всі рейси, що курсують зі сходу на захід країни. На інші поїзди пасажири з квитками мають пріоритетне право посадки. Потім до поїздів допускаються діти, жінки та люди похилого віку.

Процедура перевезення тварин спрощена, проте необхідно мати документ (ветеринарний паспорт) та, по можливості, тримати домашнього вихованця у перенесенні.

Усі країни ЄС, які межують з Україною, пропускають через кордон за наявності паспорта громадянина України або закордонного паспорта громадянина України.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про додатково призначені для евакуації рейси.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні