Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп від Водяного Тигра: що чекає різні знаки східного календаря у лютому

Гороскоп від Водяного Тигра: що чекає різні знаки східного календаря у лютому

Этот материал также доступен на русском языке
1 лютого настав Китайський Новий рік-2022. Дата цього свята постійно змінюється, оскільки вона прив'язана до місячного календаря: на Сході відзначають це свято у другий місяць після дня зимового сонцестояння.

Головним символом 2022 стане Блакитний або Чорний Водяний Тигр. Влада його продовжиться до 21 січня 2023 року.

Який колір Тигра головний: чорний чи блакитний?

У міру глибшого занурення у тему гороскопів року з’ясовується, що багато авторитетних астрологів вважають основним кольором майбутнього 2022 року – Чорний. Що це все означає? Як бути нам не астрологам? Блакитний чи Чорний?

Східний календар обіцяє людству яскравий та незвичайний рік-2022. Його гороскопічним символом буде харизматична та хижа тварина – Тигр, та не простий, а двоколірний, Чорний та Блакитний одночасно. Як трактують астрологи таке багатоцвіття?

Однозначної відповіді це питання зоряні провісники не дають, але натякають, що протиріччя між Чорним і Блакитним Тигром немає. Згідно зі східними уявленнями, водна стихія року зрівнює у правах ці кольори, адже у морських глибинах можна знайти всі відтінки синього та чорного.

Що принесе рік Водяного Тигра представникам китайських знаків зодіаку

Китайський зодіак складається з 12 циклів, тільки поділ йде не по місяцях, а по роках, і кожен рік має свою тварину-покровителя. Крім того, ці тварини є тотемами різних місяців, а оскільки стосунки у тваринному світі не завжди добросусідські, то і людей, народжених у різний час, чекають або сприятливі події, або труднощі.

Що чекає на нас у лютому 2022 року

1 лютого розпочинається рік Водяного Тигра. Так вийшло, що тотем першого місяця року теж Водяний Тигр. Водні потоки в китайській метафізиці, якщо навчитися ними управляти, несуть незліченні багатства. Дисципліна, завзятість та поступливість дадуть бажаний результат.

Але Тигр має запальний характер, хоча сам дуже суворий і прагне підтримувати дисципліну. Згадаймо два китайські прислів’я: «Два тигри на одній горі не сховаються» і «Мудра мавпа сидить на горі і дивиться, як б’ються два Тигра». Ключове слово лютого – “Влада”.

Тож подумайте, перш ніж приймати важливі рішення у лютому чи висловлювати свою думку. Залишайтеся на звичних місцях та не шукайте змін. Насолоджуйтесь зимовими Олімпійськими іграми у колі близьких людей, вболівайте за спортсменів. Займайтеся своїми справами, а політики хай займаються своїми.

Проблемні та сприятливі дні лютого 2022 року

Тигр – особливо шанована тварина, покликана охороняти будинок від вогню, злодіїв та пліток. Поставте фігурку тигра праворуч від вхідних дверей, якщо дивитися з дому.

Проблемними секторами у лютому будуть центр та північний схід. Головне не шуміти, не рухати меблі та не починати ремонт із цих секторів будинку. Проводьте більше часу у південно-східному, південному та південно-західному секторі квартири.

4,12,15,24,27 лютого не варто вирушати у подорож.

5,17 лютого не розпочинайте ремонтні роботи.

12 лютого – «День без багатства», тобто. руху грошей має бути взагалі. Жодних кредитів, угод, великих покупок.

3,4 лютого – день роз’єднання, не влаштовуємо весілля, не міняємо постільну білизну.

18 лютого – не відвідуємо хворих, щоб не заразитися тією ж хворобою. У разі пандемії це актуально.

А ось 1,14,26 лютого – найкращі дні, коли все подвоюється.

Що чекає у лютому 2022 року представників різних знаків китайського зодіаку

Для людей, народжених у рік Щура, лютий буде активним місяцем і навіть веселим. У багатьох з’явиться бажання потоваришувати з вами.

З Биками у лютому краще не сперечатися. Впертість і незалежність Биков візьмуть гору. Мовчки займайтеся своєю справою. Якщо в одному домі Тигр і Бик, то Тигра треба піти.

Тигра чекає на цікавий місяць. Направте свою енергію на створення і тоді ви ні про що не пошкодуєте. Усуньте від політики та інтриг серед партнерів по бізнесу. Будьте терпимішими.

У Кролика все гаразд. Йому все піде на користь. Тому набирайтеся знань та розширюйте свої володіння. Можливе просування по службі. Кролик зможе скористатися власним впливом і допомогти іншим досягти успіху.

У Дракона лютий – місяць нових можливостей. Тільки самим не треба давати обіцянок, на всіх не вистачить часу. Для політика – Дракона – лютий дуже продуктивний місяць.

Зміям настав час подумати про бізнес. Період затишшя закінчився. Перестаньте концентруватися лише на сім’ї. Нові контракти підуть один за одним. Самопочуття відмінне. Дерзайте.

Для Коня лютий – один із найкращих місяців року. Ви будете безжальні зі своїми конкурентами. Нині можна все. Можете не гальмувати. Але акуратніше з екстремальними видами спорту.

Для людей, народжених у рік Кози, місяць буде спокійним. Займайтеся роботою та творчістю. У сім’ї кохання та гармонія.

Мавпи мають бути спостерігачами та мовчунами. Звичайно, це для них складно, але такий місяць. Не спускайтесь із гори. Будьте обережні у веденні свого бізнесу, щоб уникнути проблем із законом.

Півню доведеться балансувати між сім’єю, бізнесом та новими проектами. Нестача часу дратуватиме і без того нервового півня. Будьте спокійнішими та розставте пріоритети за ступенем важливості завдань. Все зробити ви все одно не встигнете.

Лютий Собаки – час великих можливостей у розвиток нових ідей. Ділові та романтичні відносини принесуть радість. Гарний час для переїзду та подорожей.

Чудовий місяць для Кабану . Тигр і Кабан – два союзники. Але будьте обережні та розумні, намагайтеся не брати на себе додаткових зобов’язань. Пливіть за течією.

Раніше ми розповідали про Китайський Новий рік – рік Тигра .

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні