Нам знадобляться:
- 1 кг м’яса;
- 2 середні цибулини;
- 1 морква;
- соняшникова олія для смаження;
- 200 г кефіру;
- 200 г води;
- 1 чайна ложка томатного соусу;
- 2 зубчики часнику;
- сіль та перець – за смаком.
Приготування:
М’ясо порізати на шматочки, обсмажити на олії до червоного кольору, додати великі шматки моркви та цибулі.
Тушкувати до розм’якшення овочів. Відразу ж долити 200 г води та тушкувати 20 хвилин, щоб трохи випарувалася вода та зварилося м’ясо.
Після цього влити 200 г кефіру з чайною ложкою томатного соусу та тушкувати годину під кришкою.
Наприкінці додати часник, посолити, поперчити. Підлива готова, дуже смачна.
Головне – жодного борошна, добре для здоров’я.
Раніше ми розповідали, как приготовить домашние деликатесы из мяса.