Пряний, солодкуватий смак та приємний винний аромат не залишають байдужими багатьох. А також у складі багато корисних компонентів, що містять вітаміни.
Про те, як часто та в якій кількості можна використовувати глінтвейн, розповіла нутріціолог Юлія Садницька на своїй сторінці у Instagram.
Разом із глінтвейном люди часто купують різноманітні пончики, шоколадки та інші висококалорійні продукти. Саме таке поєднання не дуже позитивно впливає на здоров’я.
У морозний час глінтвейн краще пити потроху – гаряче вино швидко потрапляє у кров і може призвести до сп’яніння.
У такому напої є багато корисних компонентів, але це алкоголь. При передозуванні можна досягти алкогольного сп’яніння та інтоксикації, як і інших напоїв.
Це небезпечно для здоров’я ще й тому, що глінтвейн вживають гарячим, а отже, засвоюється алкоголь удвічі швидше. Тому слід пити не більше однієї склянки на день, а якщо дуже потрібно зігрітися, краще вибрати чай чи каву.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Читайте також:
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…