П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниІзраїль: нові ліки від COVID – одужали всі

Ізраїль: нові ліки від COVID – одужали всі

Этот материал также доступен на русском языке
В Ізраїлі успішно випробували новий препарат від коронавірусу. Всі пацієнти, як з легким, так і з надзвичайно тяжким перебігом хвороби, які вживали ліки, одужали.

Про це повідомляє “The Jerusalem Post”.

Випробування ліків пройшло на 100% успішно

Ізраїльські вчені провели клінічні випробування препарату від коронавірусу “Amor-18”. Усі 18 осіб, на яких випробовували ліки, одужали.

Випробування проводились у медичному центрі “Зив” у Цфаті.

“Всі 18 госпіталізованих осіб, які отримували лікування, розроблене ізраїльською біотехнологічною компанією “Amorphical” під час дослідження другої фази, одужали та були виписані через кілька днів”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що тестування проводилося як на пацієнтах з легкою симптоматикою, так і на тих, хто мав тяжкий перебіг захворювання.

Крім того, в рамках милосердної допомоги, двом іншим пацієнтам у вкрай тяжкому стані було дано препарат, і вони обидва одужали та були виписані.

“Оскільки пацієнти, які отримували препарат, одужували протягом кількох днів і були виписані додому, випробування пройшло на 100% успішно”, – зазначено у повідомленні.

У новому препараті “Amor-18” основним компонентом є аморфний карбонат кальцію (АСС). Він вводився перорально або інгаляцією.

Як пояснили в компанії “Amorphical”, ACC може регулювати кислотні зміни pH навколо кожного осередку. Ці зміни впливають на здатність коронавірусу проникати в клітини та розмножуватися.

Читайте також:

Джерело: The Jerusalem Post

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні