Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниДенис Шмигаль: перші 500 мільйонів вже виділено на виплати по 1 тисячі...

Денис Шмигаль: перші 500 мільйонів вже виділено на виплати по 1 тисячі гривень

Этот материал также доступен на русском языке
Про це сьогодні повідомив Прем'єр-міністр з парламентської трибуни в рамках Години запитань до Уряду.

“Вчора перші 500 мільйонів гривень вже отримали тестувальники програми, а з 19 грудня кожен (вакцинований) українець зможе отримати по 1 тисячі гривень”, – сказав він з трибуни Верховної Ради.

Альфа-Банк, А-Банк, Monobank, ПриватБанк, Укргазбанк та Ощадбанк першими приєдналися до програми «eПідримка», щоб виплатити вакцинованим громадянам 1000 грн. При цьому Альфа-Банк пропонує новим клієнтам додаткові 100 грн бонусів.

ПриватБанк і Ощадбанк 15 грудня запустили можливість відкриття карток в рамках проекту “eПідтримка”. Щоб зарахувати суму допомоги, достатньо з 19 грудня для ПриватБанку і з 20 грудня для Ощадбанку в мобільному додатку «Дія» подати заявку на 1 тисячу гривень, вибрати номер картки для виплати пільг і дати згоду на обробку персональних даних.

За умовами програми, картки будуть діяти протягом чотирьох місяців з моменту отримання коштів. Відповідно, зараховані кошти мають бути витрачені в цей період.

Згідно з прийнятими змінами до держбюджету-2021, кожен українець, який отримав дві вакцини від COVID-19, зможе отримати 1000 гривень на спорт, поїздки та відвідування закладів культури. Пізніше до цього списку було додано ще книжки.

Читайте також:

Джерело: finance.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні