Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналка"Нафтогаз" встановив пільговий тариф для споживачів: хто заощадить?

“Нафтогаз” встановив пільговий тариф для споживачів: хто заощадить?

Этот материал также доступен на русском языке
"Нафтогаз" постачатиме споживачам, які вчасно не уклали договори з постачальниками, блакитне паливо за пільговим тарифом - 7,95 гривні за кубометр.

Таке рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), дозволить “Нафтогазу” продовжити статус постачальника останньої надії для таких домогосподарств, а споживачам отримувати газ за зниженою ціною на умовах річної пропозиції.

“Нафтогаз” буде постачальником останньої надії для майже півмільйона домогосподарств, які вчасно не уклали договір з постачальником газу і тепер змушені платити за непомірним тарифом. Їм дається термін 2 місяці, щоб знайти нового постачальника або вирішити проблему зі старим. У цей час “Нафтогаз” буде постачати їм газ.

Близько 400 тисяч українських сімей звернулися до “Нафтогазу” як до постачальника останньої надії, для них у грудні вартість кубометра газу перевищила 30 гривень. Вони вчасно не уклали договір з постачальником на умовах річного тарифу, який обіцяє стабільну вартість блакитного палива на рік.

НКРЕКП дала дозвіл “Нафтогазу” обслуговувати цих людей за пільговим тарифом.

Читайте також:

Джерело: gsminfo.com.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні