П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниРік Водяного Тигра: які страви приготувати, щоб новий рік був успішним

Рік Водяного Тигра: які страви приготувати, щоб новий рік був успішним

Этот материал также доступен на русском языке
Господарем 2022 року стане Водяний Тигр - це хижа тварина, яка вимагає особливої поваги. Астрологи розповіли, які страви не варто готувати до новорічного столу, а які страви зможуть задобрити знак, щоб Тигр приніс в дім удачу на весь рік.

Тигр – хижа тварина, основним раціоном його є м’ясо. Щоправда, м’ясо диких тварин заборонено готувати і їсти, не годиться і дуже жирне м’ясо. Ідеально годиться для новорічних страв курятина, яловичина, індичка, баранина, качка або гуска. Птицю слід готувати цілою, а вже за столом ділити на порційні шматочки. На новорічному столі також будуть доречними шашлик або барбекю.

Не варто готувати морепродукти і рибні страви, адже тигр далеко не майстерний рибалка.

Господар року не любить алкоголь, тому його не мусить бути надто багато за новорічним столом. Пріоритетом є сік, морс, компот.

Овочі дуже годяться на гарнір, їх можна варити, запікати або тушкувати. Салати краще готувати багатошарові, з м’ясом, овочами, сиром.

Гострі сири, приправи і соуси краще не ставити на стіл. Тигр не любить надмірності у їжі, але все мусить мати гарний вигляд. Тому варто звернути увагу на подавання: використовуйте лляну або бавовняну скатертину, адже синтетика не для нового тотему. Сервіруйте стіл найкращим посудом і налаштуйтесь на свято!

Читайте також:

Джерело: ukr.media

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні