Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЇжа: скидаємо зайву вагу і молодіємо

Їжа: скидаємо зайву вагу і молодіємо

Этот материал также доступен на русском языке
Дуже важливо стежити за своїм харчуванням. Розповідаємо про продукти, завдяки яким можна скинути зайву вагу та з легкістю зустріти новорічні свята!
орехиЯкщо хочете тримати себе у формі, приділяйте увагу не лише харчовим продуктам, а й спеціям. Наприклад, кориця славиться своїми корисними властивостями. З її допомогою можна довго відчувати ситість і не переїдати. Вона також прискорює метаболізм. Ми маємо на увазі справжню цейлонську корицю, а не касію, яку продають у наших магазинах. Вона просто не має таких властивостей. Якщо говорити про жири, то радимо звернути особливу увагу на горіхи. Люди, які їдять горіхи на постійній основі щодня, як правило, взагалі не переїдають. Крім того, завдяки горіхам пришвидшується обмін речовин.

Корисні харчові продукти

Половинка грейпфрута після основного вживання їжі допоможе стабілізувати інсулін. Тим самим це врегулює апетит і дозволить почуватися максимально ситим між сніданком, обідом та вечерею. Це стосується не лише грейпфрута, а й інших цитрусових. Вітамін С у їхньому складі сприяє спалюванню жиру. Бонусом буде підвищення імунітету та стимуляція вироблення колагену.

Щоб знизити апетит та прискорити обмін речовин, можна використати перець чилі. З цією метою добре справляється корінь імбиру. Крім того, цей продукт допомагає рідині у нашому організмі циркулювати швидше. Це призводить до очищення різних шлаків і навіть токсинів.

перец чили

Поговоримо про ягоди та фрукти, яких не варто боятися. Перші, наприклад, містять пектин, завдяки якому жир не накопичується у клітинах. Це саме стосується яблук. Банани з високим вмістом калію борються з зайвою рідиною в організмі. Цей фрукт допомагає прискорити обмін речовин.

Про користь часнику

Про користь часнику для здоров’я знає кожен. А те, що він знижує апетит та прискорює метаболізм, відомо не всім. Неодмінно включіть часник до свого раціону.
Щоб налагодити обмін речовин, фахівці радять їсти жирну морську рибу. У ній міститься велика кількість незамінних жирних кислот омега-3.

Так само діють бобові, якими не варто нехтувати в раціоні. Це чудова категорія продуктів, що містить велику кількість рослинних білків. Нут, горох, маш, червона та зелена сочевиця, квасоля допоможуть розширити межі вашого кулінарного таланту.

Якщо часто переїдаєте, спробуйте регулярно їсти яйця. По-перше, це універсальний продукт, який чудово поєднується з іншою їжею. Причому як солодкою, так і солоною. По-друге, яйця містять повний набір незамінних амінокислот при низькій калорійності. Іншими словами, ви наїдатиметеся, але при цьому не з’їсте дуже багато.

 

Раніше опубліковано: Названо лікувальні властивості кави

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні