П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яОзвучено категорію людей, у яких COVID-19 перебігає у тяжкій формі

Озвучено категорію людей, у яких COVID-19 перебігає у тяжкій формі

Этот материал также доступен на русском языке
У Всесвітній організації охорони здоров'я назвали категорію людей, які найбільше схильні до серйозного розвитку коронавірусу з тяжким перебігом хвороби та навіть з летальним результатом.

На тлі пандемії особливе занепокоєння Всесвітньої організації охорони здоров’я викликає ожиріння населення. Про це заявив голова Європейського офісу ВООЗ щодо профілактики неінфекційних захворювань доктор Кремлін Вікрамсінгхе на брифінгу організації.

За його словами, через самоізоляцію та віддалену роботи проблема зайвої ваги зараз стоїть дуже гостро. Причому ситуація погіршилася не тільки серед дорослих, але і серед дітей.

Як розповів Вікрамсінгхе, діти і підлітки стали аудиторією для реклами нездорових продуктів і дані, зокрема з Великої Британії, показують, що змінився характер і режим їхніх перекусів. Все більше віддається переваги нездоровій їжі, яка провокує швидке зростання ваги.

– Сьогодні нас дуже турбує ситуація з харчуванням, бо ми знаємо, що ті, хто страждає на ожиріння, має дуже високий ризик найсерйознішого розвитку коронавірусу, – заявив голова Європейського офісу ВООЗ.

Читайте також за темою «коронавірус в Україні»:

Джерело: sud.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні