Для приготування нам будуть потрібні:
150 г макаронних виробів з твердих сортів пшениці, 100 г очищеного гарбуза, зубчик часнику, 50 твердого сиру, 2-3 листочка базиліку, 2-3 столові ложки оливкової олії, сіль за смаком.
Зварити макарони. Одночасно з цим розігріти сковороду з олією, вкинути туди розчавлений зубчик часнику. Гарбуз нарізати дрібними кубиками й обсмажити з сіллю до золотої скоринки. Готові макарони змастити кількома краплями олії, зверху викласти гарбуз, натерти на дрібній тертці сир і оздобити листочками базиліку.
Читайте також:
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…