П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦвітна капуста у клярі

Цвітна капуста у клярі

Этот материал также доступен на русском языке
Нам будуть потрібні: середня головка цвітної капусти, 2 яйця, 30 мл молока, 2 столові ложки борошна, 100 г панірувальних сухарів, скибочка лимона, сіль та перець - за смаком.

Капусту поділити на суцвіття, промити холодною проточною водою. Покласти капусту в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту, посолити. Якщо готуєте заморожену, то її треба вкинути в кипучу воду, попередньо розморожувати не треба. Щоб капуста не пожовтіла при варінні, додати у воду чайну ложку лимонного соку або скибочку лимона і варити на середньому вогні, не закриваючи каструлю кришкою. Варити 10 хвилин. Готову цвітну капусту відкинути на друшляк, дати охолонути. В окремому посуді збити яйця, додати молоко, борошно, сіль, чорний перець і ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на середній вогонь, налити олію. Суцвіття по одному вмочити з усіх боків у кляр. Потім акуратно зі всіх боків запанірувати в сухарях. Викласти суцвіття на сковороду і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні