П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУкраїна, карантин: хто в «червоній» зоні, хто на черзі

Україна, карантин: хто в «червоній» зоні, хто на черзі

Этот материал также доступен на русском языке
15 жовтня Херсонська область офіційно перейшла в «червону» зону карантину, 17 областей відповідають «помаранчевим» зонам.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

Вчора, 14 жовтня, в Херсонській області був перевищений показник рівня госпіталізації населення – 115,1 на 100 тис. населення, тоді як граничний показник становить 60 на 100 тис. населення.

У «помаранчевій» зоні опинилися Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області, а також підконтрольні Україні частини Донецької та Луганської областей. Решта регіонів країни, включаючи Київ, перебувають у «жовтій» зоні.

Високий рівень захворюваності зафіксований у Луганській (871 на 100 тис. населення), Чернівецькій (868 на 100 тис. населення) та Херсонській (680 на 100 тис. населення) областях. Показник завантаженості ліжок з киснем (визначений на рівні 65%), перевищено в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Сумській, Харківській областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вокзалах відкриють лабораторії для експрес-тестів на коронавірус

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні