Капусту поділити на суцвіття, промити холодною проточною водою. Покласти капусту в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту, посолити. Якщо готуєте заморожену, то її треба вкинути в кипучу воду, попередньо розморожувати не треба. Щоб капуста не пожовтіла при варінні, додати у воду чайну ложку лимонного соку або скибочку лимона і варити на середньому вогні, не закриваючи каструлю кришкою. Варити 10 хвилин. Готову цвітну капусту відкинути на друшляк, дати охолонути. В окремому посуді збити яйця, додати молоко, борошно, сіль, чорний перець і ретельно перемішати до однорідної маси. Поставити сковороду на середній вогонь, налити олію. Суцвіття по одному вмочити з усіх боків у кляр. Потім акуратно зі всіх боків запанірувати в сухарях. Викласти суцвіття на сковороду і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Читайте також:
В Україні зафіксовано підвищення долара понад 40 гривень. На думку аналітиків, це ще не межа.…
За прогнозами синоптиків, з настанням травня на нас очікує підвищення температури. Місячний календар надає дачникам…
Ці м'які ароматні булочки, що немов тануть у роті, швидко завоювали серця гурманів по всьому…
Благодійний фонд "Право на захист" проводить збір даних на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН.…
Кожен український водій під час водіння автомобіля зобов'язаний мати при собі певні документи. Ігнорування цього…
Мешканцям одного з українських регіонів надають допомогу у вигляді безплатних наборів із продуктами. Допомогу отримає…