За словами лікарки, безпечною добовою нормою продукту вважаються 3-4 чайні ложки. Наталя Круглова також зазначила, що для тривалого зберігання рафінованої олії краще використовувати скляний посуд, який тримають у темному місці.
Якщо у людини є ожиріння, то кількість уживаної олії потрібно скоротити до 2-3 чайних ложок на день. Також є категорія людей, кому смажені продукти просто заборонені. Вони виключаються при загостреннях захворювань травного тракту: загострення жовчнокам’яної хвороби або панкреатиту.
svidok.online
Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо…
Біла акація (робінія звичайна) - листопадне, до 35 м заввишки дерево родини бобових. Цвіте у…
Сучасне життя сповнене стресів. Робота, сімейні клопоти, суспільні виклики — усе це складно владнати та…
Щоб уточнити діагноз, лікарі іноді відправляють пацієнтів здавати онкомаркери. Що це таке і навіщо вони…
Субпродукти дуже корисні для повноцінного харчування нашого організму. Калорійність субпродуктів невелика, а ось вітамінів та…
У світі, де фінансові операції все частіше проводяться онлайн, ризик стати жертвою шахрайства існує завжди,…