Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниДе можна зробити щеплення в будь-який день?

Де можна зробити щеплення в будь-який день?

Этот материал также доступен на русском языке
В Одесі та області далі масово вакцинують людей від коронавірусу. У робочі дні щеплення можна зробити в поліклініках.

У вихідні в торгових центрах та інших громадських місцях працюють центри вакцинації. У місті також запрацювали два пункти, в яких можна зробити безкоштовні щеплення і в будні дні, і в вихідні.

Перший з них ташується в будівлі видавництва «Чорномор’я» на площі Деревянка, 1. А другий пункт відкрився нещодавно на Черемушках. Його розмістили в адміністративному приміщенні парку Горького. Вхід до будинку з боку вулиці Героїв Крут (колишня вулиця Терешкової). Режим роботи обох пунктів – з 9.00 до 18.00, щодня.

Охочим вакцинуватися при собі треба обов’язково мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон. Записатися на вакцинацію можна через медичну систему «Helsi», а також за номером 15-50.

Ще один центр масової вакцинації від коронавірусу почав свою роботу в Авангарді на промтоварному ринку «7-й км». Тут приймають відвідувачів щодня – з 10.00 до 15.00. При собі також треба мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон.

Зробити щеплення в міських центрах первинної медико-санітарної допомоги можна в будні дні – з 8.00 до 20.00. Запис здійснюється через сімейного лікаря.

Раніше опубліковано: Як отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію від коронавірусу?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні