Сальники

ЯК ГОТУВАТИ?

1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.

2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.

3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.

Подавати гарячими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.

Новое на сайте

  • Статті

Піжама для дівчинки – затишна краса будинку

Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…

23/11/2024 00:20
  • Новини

Нова дата: коли День святого Миколая у 2024 році – що категорично заборонено робити

Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…

22/11/2024 23:55
  • Новини

Погода в Україні на суботу, 16 листопада

Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.

22/11/2024 23:30
  • Новини

Магнітні бурі у суботу, 23 листопада

Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?

22/11/2024 23:05
  • Новини

Не дайте морозам знищити ваш виноград: три ефективні способи захисту

Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.

22/11/2024 22:40
  • Новини

Немає часу, а солодкого хочеться: готуємо чудовий шоколадний рулет «Хвилинка» без випічки

Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.

22/11/2024 22:16