Новини

Риба, запечена під сметаною

ГОТУВАННЯ. Беремо чисте філе риби і нарізаємо на порційні шматочки, солимо, паніруємо в борошні і смажимо до готовності.

На деко кладемо сиру цибулю (50% всієї норми), заливаємо сметаною, викладаємо рибу, зверху – решту цибулі, знову сметану. Засипаємо твердим сиром і запікаємо в духовці. Подаємо з гарніром.

Це норма на одну порцію, краще запікати п’ять і більше порцій. Страва смачна й соковита. Рибу можна використовувати тріску або окуня, або ту, яку любите. Єдине – брати чисте філе (без кісток і шкірки).

Часто готую цю страву, виходить швидко та смачно!

Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування рибних вареників.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі у суботу, 23 листопада

Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?

22/11/2024 23:05
  • Новини

Не дайте морозам знищити ваш виноград: три ефективні способи захисту

Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.

22/11/2024 22:40
  • Новини

Немає часу, а солодкого хочеться: готуємо чудовий шоколадний рулет «Хвилинка» без випічки

Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.

22/11/2024 22:16
  • Новини

Чимало українців залишаться без виплат: чому “тисячу Зеленського” зможуть отримати не всі

Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.

22/11/2024 21:53
  • Новини

Як зміниться пенсійний вік в Україні у 2025 році: що буде з пенсіями

У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.

22/11/2024 20:48
  • Статті

Біотуалет або компостний туалет: що краще для заміського будинку

Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…

22/11/2024 20:24