ЯК ГОТУВАТИ?
1. У мисці збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль, перець. З цієї суміші потрібно спекти 4 млинці. На розігріту сковорідку з жиром наливаємо 1/4 частину яєчної суміші і смажимо з обох боків – приблизно 3 хвилини.
2. Смажимо очищені та порізані гриби з цибулею, солимо і перчимо. Прогріваємо 10 хвилин. Ділимо на 4 частини.
3. Курячий фарш солимо, перчимо і додаємо 1-2 столові ложки води. Ділимо на 4 частини.
4. В окремому посуді змішуємо дрібно нарізаний кріп і сметану.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Беремо млинець і викладаємо на нього курячий фарш рівним шаром. Далі – сметанну суміш і гриби з цибулею.
6. Згортаємо рулетом. Викладаємо 4 брізолі у форму і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо 30 хвилин. При подаванні нарізаємо або подаємо цілими.
8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…
Варикозне розширення вен є дуже поширеним захворюванням. Його складно лікувати, але існують деякі тренування, які…
Куряче філе має величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Але багато хто…