Вівторок, 27 Липня, 2021

Чебуреки з лавашу

Якщо ви любите експериментувати, приготуйте чебуреки з лавашу. Мінімум часу і максимум смаку!

ІНГРЕДІЄНТИ: 200 г курячого фаршу, 2 великі листи тонкого лавашу або круглих заготовок (ще простіше і зручніше), цибулина, зелень кропу, сіль, чорний перець, олія.

ЯК ГОТУВАТИ? Цибулю дрібно порізати, підрум’янити на олії. З’єднати з фаршем, посолити, поперчити і додати дрібно нарізаний кріп. Листи лавашу нарізати на широкі смуги. На куточок кожної смуги намазати фарш і згорнути у вигляді трикутника. Якщо використовувати круглі заготовки, на половину покласти фарш, краї змастити білком яйця, добре склеїти. Викласти на сковороду з добре розігрітою олією, обсмажити з обох боків під кришкою. Можна на 10 хвилин поставити чебуреки в розігріту духовку, щоб пропеклося м’ясо.

Раніше ми розповідали, як приготувати десерт із сухого хліба.

Нове на сайті