ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.
Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.
Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.
Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Деякі найменш захищені категорії населення мають право на отримання допомоги від ООН у розмірі 10…
Як з'ясувалося, навіть чесно зароблену за довгий трудовий стаж пенсію як матеріальну умову для життя,…
Самотнім людям, що залишилися через життєві обставини без близького оточення, доводиться на старості довіряти себе…
Розповідаємо про маленькі хитрощі для отримання гарного врожаю з величезних гарбузів.
Простий рецепт дуже смачних і улюблених з дитинства ласощів не залишить байдужими ні дітей, ні…
Що змінилося у процесі оформлення інвалідності?