П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляВ Одесі пройде щорічний фестиваль «Планета довгожителів»

В Одесі пройде щорічний фестиваль «Планета довгожителів»

Этот материал также доступен на русском языке
Один із найпозитивніший осінніх, активних і яскравих фестивалів року - не за горами. 26-30 вересня в Одесі на майданчику «Мушля» в парку Шевченка увосьме відбужеться фестиваль «Планета довгожителів».

Фестиваль організовано громадською організацією «Всеукраїнський союз активного довголіття «ІТ-бабусі».

Як повідомляє керівниця і натхненниця цієї організації Ольга Філіппова, цього року фестиваль з його незмінним девізом «Від патефона до смартфона» – відзначиться численними цікавими подіями для людей будь-якого віку. 

Фестиваль відкриється 26 вересня в парку Шевченка, а потім триватиме на різних майданчиках міста.

Хто хоче виступити перед людьми старшого віку – готуйте виступи, презентації, майстер-класи, нові сукні та костюми, а також долоні для оплесків: хто на що здатний. Запрошуємо гостей з усієї України та з-за кордону взяти участь у щорічному святі активного довголіття, – закликають організатори фестивалю.

Цей фестиваль для тих, хто:

– пройшов шлях від патефона до смартфона, але не тільки для них;

– підтримує ідеї активного довголіття;

– цікавиться технологіями, які змінюють культуру життя людей старшого віку;

– готовий змінювати світогляд.

На фестивалі чекають у гості і запрошують до участі не лише людей старшого віку, а і студентів, волонтерів, соціальних працівників, педагогів та психологів, діячів культури і мистецтва, всіх, кому не байдужа тема активного продуктивного довголіття.

Охочі взяти участь можуть написати на електронну пошту за адресою [email protected] або зателефонувати за номером: (099) 277-17-28.

Також з умовами проведення фестивалю можна ознайомитися на «Фейсбуці», шукайте planetadolgozytelej.

Наша довідка. Фестиваль став традиційним, він проводиться з 2014 року напередодні Всесвітнього Дня літньої людини, який відзначається 1 жовтня. Мета фестивалю – зібрати разом тих, хто підтримує ідеї активного, радісного, творчого життя для людей пенсійного віку.

Марія Котова

Раніше опубліковано: Під Одесою пройшов виноградний фестиваль

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні