П’ятниця, 15 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦе не котлети, а справжній кулінарний шедевр: соковиті, м'які та неймовірно смачні

Це не котлети, а справжній кулінарний шедевр: соковиті, м’які та неймовірно смачні

Этот материал также доступен на русском языке
Часто господині нарікають на те, що котлети вийшли сухими, хоч і цибулі було додано велику кількість. Але є один кулінарний трюк, завдяки якому котлети будуть соковитими.

Виявляється, що велика кількість цибулі у фарші псує смак м’яса. Щоб надати котлетам соковитості, краще використовувати вершкове масло та сир.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні котлети, що додати у фарш.

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 800 г;
  • цибуля – 1 штука;
  • часник – 1 зубчик;
  • вершкове масло – 70 г;
  • сир – 100 г;
  • куряче яйце – 1 штука;
  • борошно – 2 столові ложки;
  • панірувальні сухарі — 50 г.

Приготування:

  1. Курячу грудку не треба молоти за допомогою м’ясорубки, краще її дрібно нарізати ножем. Часник та цибулю також потрібно подрібнити ножем.
  2. Досвідчені господині вважають, що м’ясорубка або блендер погіршують текстуру котлет і вони стають менш соковиті та смачні.
  3. Сир потрібно натерти на дрібній тертці і додати до фаршу разом з яйцем, борошном, сіллю та м’яким вершковим маслом. Все ретельно перемішати.
  4. Сформувати однакові котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити до золотистої скоринки.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні