Корисна, дієтична та смачна універсальна овочева підлива підійде до будь-якого гарніру: до круп, картоплі, макаронів. Така підлива облагородить і м’ясні страви, додасть їм соковитості.
Робиться з найпростіших інгредієнтів – овочів з додаванням звичних спецій, і як загусник – борошно цільнозернове.
Морква – 1 штука, цибуля – 1 штука, помідор – 1 штука, перець болгарський – 1 штука, борошно – 1 столова ложка з гіркою, молоко – 1,5 склянки, зелень кропу або петрушки, перець чорний мелений і сіль – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Хрестик, який ми носимо, - це святиня, освячена молитвою, в якій ми просимо Господа допомагати…
Нерідко пацієнти, яким призначають ультразвукове дослідження, цікавляться, де зробити таке обстеження безоплатно.
Весна та осінь відрізняються мінливою, нестійкою погодою, і організм, зрозуміло, не завжди встигає впоратися із…
В українському пенсійному законодавстві існує багато нормативів та всіляких підзаконних актів, що регулюють пенсійне забезпечення.
Лікування людини, яка перебуває у стаціонарі, оплачує Національна служба здоров'я (НСЗУ).
Опале з дерев листя — вкрай потрібна річ у саду та на городі. Розповідаємо п'ять…