Субота, 5 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакого ви не куштували: котлети з кабачків, які не відрізнити від м'ясних

Такого ви не куштували: котлети з кабачків, які не відрізнити від м’ясних

Этот материал также доступен на русском языке
Думаєте, неможливо приготувати смачні, соковиті котлети без м'яса? Помиляєтесь! Спробуйте цей рецепт котлет із кабачків – і будете дуже здивовані.

Для соковитих котлет вам не знадобиться м’ясо. Віддайте перевагу літньому варіанту страви — і використовуйте для нього кабачки. Цей рецепт дозволить приготувати котлети так, що ваші близькі і не здогадаються, що в них немає грама м’яса.

Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті біляші.

Інгредієнти:

  • кабачки —2 шт.;
  • картопля — 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • олія рослинна — 50 мл;
  • рис — 100 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • борошно — 4 ст. л.;
  • сіль — щіпка.

Приготування:

  1. Очистіть кабачки від шкірки та натріть на великій тертці.
  2. Посоліть кабачкову масу і залиште на кілька хвилин.
  3. Очищену картоплю натріть на дрібній тертці, заздалегідь відваріть рис.
  4. Змішайте рис з картопляною та кабачковою масою.
  5. Наріжте невеликими кубиками цибулю, обсмажте її в сковороді на олії.
  6. Додайте цибулю до загальної маси, розбийте туди ж яйця, все добре перемішайте.
  7. Висипте в суміш борошно, замісіть щось на зразок тіста.
  8. Зліпіть з тіста невеликі котлети й обсмажте в сковороді на олії до золотистого кольору.
  9. Покладіть котлети на деко і випікайте в духовці 15 хвилин при 180 градусах.

Вас також можуть зацікавити новини:

2361 гривня замість пенсії: кому з українців доведеться отримувати мізерні виплати

Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні