Для соковитих котлет вам не знадобиться м’ясо. Віддайте перевагу літньому варіанту страви — і використовуйте для нього кабачки. Цей рецепт дозволить приготувати котлети так, що ваші близькі і не здогадаються, що в них немає грама м’яса.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті біляші.
Інгредієнти:
- кабачки —2 шт.;
- картопля — 2 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- олія рослинна — 50 мл;
- рис — 100 г;
- яйце — 2 шт.;
- борошно — 4 ст. л.;
- сіль — щіпка.
Приготування:
- Очистіть кабачки від шкірки та натріть на великій тертці.
- Посоліть кабачкову масу і залиште на кілька хвилин.
- Очищену картоплю натріть на дрібній тертці, заздалегідь відваріть рис.
- Змішайте рис з картопляною та кабачковою масою.
- Наріжте невеликими кубиками цибулю, обсмажте її в сковороді на олії.
- Додайте цибулю до загальної маси, розбийте туди ж яйця, все добре перемішайте.
- Висипте в суміш борошно, замісіть щось на зразок тіста.
- Зліпіть з тіста невеликі котлети й обсмажте в сковороді на олії до золотистого кольору.
- Покладіть котлети на деко і випікайте в духовці 15 хвилин при 180 градусах.
Вас також можуть зацікавити новини:
2361 гривня замість пенсії: кому з українців доведеться отримувати мізерні виплати
Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)