П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛедачий штрудель з лаваша приготуєте за пів години, з'їдять за п'ять хвилин

Ледачий штрудель з лаваша приготуєте за пів години, з’їдять за п’ять хвилин

Этот материал также доступен на русском языке
Ледачий штрудель, зрозуміло, сильно відрізняється від класичного, зате готується в рази простіше, і часу на всю підготовку і випікання треба хвилин тридцять.

Ледачий штрудель з лаваша

Штрудель – це випічка з дуже тонкого листкового тіста. Для страви використовується як надтонке та майже прозоре тісто, так і звичайне листкове. Але сучасні господині внесли корективи до старовинних рецептів.

Напомним, мы рассказывали, как приготовить пісний тертий пиріг з варенням – ідеальний бюджетний десерт, який ні в чому не поступиться здобній випічці

Інгредієнти

Тонкий лаваш – 1 лист, яблука – 200 г, родзинки світлі – 70 г, горіхи волоські – 70 г, лимон – 1/3 шт., кориця мелена – 1/2 чайної ложки, цукор – 2 столові ложки, цукор (для присипки) – 1 столова ложка, кориця мелена (для присипки) – 1/2 чайної ложки.

Як готувати

  • Спочатку потрібно включити духовку, щоб добре розігрілася.

  • Яблука нарізати кубиками, щедро збризкати соком лимона і перемішати.

  • Далі додати добре промиті та обсушені родзинки.

  • Волоські горіхи дрібно порубати і додати до родзинок із яблуками. Додати цукор та мелену корицю і все перемішати.

  • Один бік лаваша змастити олією. На цей бік викласти начинку і загорнути в рулет, змащуючи олією другий бік лаваша.

  • Рулет перекласти на деко і посипати сумішшю цукру і кориці.

  • Штрудель відправити в добре прогріту духовку на 15 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні