Інгредієнти:
Картоплю спочатку потрібно помити і покласти в мішок або загорнути в харчову плівку.
Використовуйте зубочистку, щоб зробити кілька проколів і покласти картоплю в мікрохвильову піч на 10 хвилин. Немає потреби накривати кришкою.
Готову картоплю розріжте навпіл, зверху покладіть невеликий шматочок вершкового масла і при бажанні посипте зеленню. Рекомендується солити картоплю вже в готовому вигляді.
До готової запеченої картоплі можна приготувати сметанний соус. Змішайте сметану (300 г) з подрібненим часником і зеленню, додайте чайну ложку гірчиці і лимонного соку. Все ретельно перемішайте.
Подавайте соус в окремому блюді разом з картоплею. Це чудовий гарнір для будь-якої м’ясної страви або салату.
Читайте також: Що приготувати в Різдвяний піст?
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?
Саме час садити озимий часник! Дотримуйтесь простих порад досвідчених агрономів і отримаєте великий урожай.
Якщо хочеться здивувати гостей, але не відмовлятися від класики, рожева млинцева «Шуба» — ідеальний варіант.
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…