Інгредієнти:
Картоплю спочатку потрібно помити і покласти в мішок або загорнути в харчову плівку.
Використовуйте зубочистку, щоб зробити кілька проколів і покласти картоплю в мікрохвильову піч на 10 хвилин. Немає потреби накривати кришкою.
Готову картоплю розріжте навпіл, зверху покладіть невеликий шматочок вершкового масла і при бажанні посипте зеленню. Рекомендується солити картоплю вже в готовому вигляді.
До готової запеченої картоплі можна приготувати сметанний соус. Змішайте сметану (300 г) з подрібненим часником і зеленню, додайте чайну ложку гірчиці і лимонного соку. Все ретельно перемішайте.
Подавайте соус в окремому блюді разом з картоплею. Це чудовий гарнір для будь-якої м’ясної страви або салату.
Читайте також: Що приготувати в Різдвяний піст?
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…