З 6 кг кабачків вийде 12 літрових банок.
У кожну банку покласти 1 лавровий лист, 2 горошини чорного перцю, 3-4 зубчики часнику, парасольку кропу, гілочку селери, шматочок гіркого перцю. Покласти нарізані кружальцями кабачки, залити маринадом, стерилізувати 7-8 хвилин.
Маринад: 6 л води, 200 г солі, 200 г цукру. Коли закипить, влити 2 склянки оцту.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати хек у тісті.
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…