Домашня енциклопедія

Мариновані кабачки

З 6 кг кабачків вийде 12 літрових банок.

У кожну банку покласти 1 лавровий лист, 2 горошини чорного перцю, 3-4 зубчики часнику, парасольку кропу, гілочку селери, шматочок гіркого перцю. Покласти нарізані кружальцями кабачки, залити маринадом, стерилізувати 7-8 хвилин.

Маринад: 6 л води, 200 г солі, 200 г цукру. Коли закипить, влити 2 склянки оцту.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати хек у тісті.

Новое на сайте

  • Новини

Смачний, корисний, освіжаючий десерт – найкраще, що можна придумати у спекотні літні дні

Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…

06/07/2025 19:48
  • Статті

Чому важливо молитися святим: уроки православної традиції

У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…

06/07/2025 18:56
  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59
  • Новини

Закон, який може позбавити українців останнього житла: як працює система домогосподарств

Скандальний закон, ухвалений без особливої ​​уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…

06/07/2025 16:59
  • Новини

Якщо ви запідозрили інтернет-шахрайство: як подати заяву до кіберполіції

Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.

06/07/2025 15:56
  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27