Розрізаний лимон не втратить свіжості, якщо покласти його на блюдце зрізом униз і накрити чашкою. У блюдце можна капнути 5-6 крапель оцту.
Засохлий лимон можна освіжити, опустивши його на деякий час у холодну воду.
Щоб тривалий час зберегти лимони свіжими, треба покласти їх у сухі банки, щільно накрити кришками і зберігати в холодному місці.
Аромат лимонної цедри підсилиться, якщо обдати лимон окропом.
Після того як із лимона вичавили сік, шкірку можна нарізати смужками або подрібнити на тертці й висушити. Використовувати для приготування солодких виробів.
Лимонна цедра надає тортам і печиву аромату, заглушає присмак масла та яєць.
Якщо потримати лимон 5-6 хвилин у гарячій воді, із нього можна вичавити більше соку.
Вас також можуть зацікавити новини:
Листопад – місяць турботи про себе. Осінь вступає у свої права, і наш організм потребує…
Пенсійний фонд України нагадав: переселенці, які отримують допомогу на проживання, мають повідомити про будь-які зміни,…
Втрати оцінюють у 100 мільйонів доларів. Як атака РФ вдарила по українському ринку медикаментів?
Внесення даних до електронного реєстру допоможе уникнути проблем під час продажу чи успадкування житла.
Тих, хто ще не старий для служби, можуть призвати в армію. У Міноборони пояснили, хто…
В Україні зафіксовано тимчасову зміну цін на картопля. Проте експерти попереджають: вже з настанням холодів…