Його часто використовують у кухнях Близького Сходу, Кавказу та Балкан. Він багатий на клітковину, білок і вітаміни групи B, що робить його корисним доповненням до раціону.
Зварити булгур можна з овочами – наприклад, з цибулею та морквою, попередньо їх обсмаживши, а для аромату додати часник.
Читайте також:
Ми продовжуємо серію публікацій про речі, які на перший погляд здаються непотрібними, а насправді можуть…
В Україні запроваджено нову програму підготовки для окремих категорій громадян. На що можна витратити 5000…
Попри відсутність осінньої індексації окремі категорії українських пенсіонерів можуть розраховувати на збільшення щомісячних виплат.
Іноді вчасно почута порада може врятувати здоров'я. У цій добірці перевірені народні рецепти, які підтримають…
Якщо ви не заробили пенсійний стаж, але потребуєте підтримки, держава має рішення. З 2025 року…
Це день, коли серце нації б'ється в унісон — з вірою, болем, надією