Його часто використовують у кухнях Близького Сходу, Кавказу та Балкан. Він багатий на клітковину, білок і вітаміни групи B, що робить його корисним доповненням до раціону.
Зварити булгур можна з овочами – наприклад, з цибулею та морквою, попередньо їх обсмаживши, а для аромату додати часник.
Читайте також:
Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…
Ринок праці України залишається динамічним — лише за перші чотири місяці 2025 року через Службу…
Кабінет Міністрів затвердив документи, що дозволяють українцям зарахувати трудовий стаж, набутий до 1992 року в…
Обліпиха — це не тільки декоративна, а й цілюща рослина, яка чудово почувається в українському…
Шукаєте оригінальну, поживну і водночас смачну закуску? Спробуйте приготувати печінковий торт — апетитну страву, яка…
Українські родини можуть отримати гігієнічні набори з побутовими засобами. Ініціатива реалізується громадською організацією, яка вже…