Його часто використовують у кухнях Близького Сходу, Кавказу та Балкан. Він багатий на клітковину, білок і вітаміни групи B, що робить його корисним доповненням до раціону.
Зварити булгур можна з овочами – наприклад, з цибулею та морквою, попередньо їх обсмаживши, а для аромату додати часник.
Читайте також:
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.
Меморандум з Міжнародним валютним фондом передбачає підвищення тарифів для українців. Коли саме це відбудеться.
Пенсіонерка звернулася до ПФУ за доплатою за вік, але отримала відмову. У чому причина і…
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…