1. Візьміть скумбрію (кількість за бажанням), видаліть голову і нутрощі, ретельно промийте під холодною водою.
2. Розріжте рибу на філе, проводячи ножем уздовж хребта.
3. Посипте дно посудини шаром солі. Покладіть на сіль шматки скумбрії. Щедро посипте сіллю внутрішню частину черевця та поверхню риби. Повторіть процес для кожної риби.
4. Накрийте посудину кришкою або плівкою. Помістіть рибу в холодильник на ніч.
5. Приберіть надлишки солі, промивши рибу під холодною водою. Обсушіть скумбрію паперовим рушником. Дайте рибі підсохнути, щоб на поверхні утворилася суха плівка. Малосольна скумбрія готова.
Вас також можуть зацікавити новини:
Великдень — це час, коли хочеться тепла, домашнього затишку й особливих смаків. Якщо вам до…
З 1 липня в Україні набудуть чинності зміни, які стосуються кожного домогосподарства. Однією з головних…
В Україні можуть змінити головний фінансовий орієнтир – Нацбанк вже працює над стратегією, яка повністю…
Здоров'я та довголіття наших чотирилапих друзів безпосередньо залежить від якості їхнього щоденного раціону. Неправильне або…
У 2025 році мінімальна зарплата в Україні залишиться на рівні 8000 грн, що є найнижчим…
Війська РФ завдали ударів по Одеській області 19 квітня. Руйнувань зазнали фермерські господарства.