1. Візьміть скумбрію (кількість за бажанням), видаліть голову і нутрощі, ретельно промийте під холодною водою.
2. Розріжте рибу на філе, проводячи ножем уздовж хребта.
3. Посипте дно посудини шаром солі. Покладіть на сіль шматки скумбрії. Щедро посипте сіллю внутрішню частину черевця та поверхню риби. Повторіть процес для кожної риби.
4. Накрийте посудину кришкою або плівкою. Помістіть рибу в холодильник на ніч.
5. Приберіть надлишки солі, промивши рибу під холодною водою. Обсушіть скумбрію паперовим рушником. Дайте рибі підсохнути, щоб на поверхні утворилася суха плівка. Малосольна скумбрія готова.
Вас також можуть зацікавити новини:
Часто саме те, що ми змиваємо після приготування їжі — є головною причиною засмічення труб.…
Передати майно — справа не лише родинна, а й фінансова. Податки, нотаріуси, держмито та юридичні…
Неякісні комунальні послуги можна не оплачувати. Юрист пояснив, як це зробити.
Відомий український журналіст і телеведучий Микола Луценко поділився подробицями свого життя на пенсії: чим займається…
Проблеми зі здоров’ям і робота несумісні. Як оформити дострокову пенсію — офіційне роз’яснення ПФУ
Рекомендується враховувати місцеві попередження та оновлення прогнозів перед плануванням поїздок і робіт на відкритому повітрі.