1. Візьміть скумбрію (кількість за бажанням), видаліть голову і нутрощі, ретельно промийте під холодною водою.
2. Розріжте рибу на філе, проводячи ножем уздовж хребта.
3. Посипте дно посудини шаром солі. Покладіть на сіль шматки скумбрії. Щедро посипте сіллю внутрішню частину черевця та поверхню риби. Повторіть процес для кожної риби.
4. Накрийте посудину кришкою або плівкою. Помістіть рибу в холодильник на ніч.
5. Приберіть надлишки солі, промивши рибу під холодною водою. Обсушіть скумбрію паперовим рушником. Дайте рибі підсохнути, щоб на поверхні утворилася суха плівка. Малосольна скумбрія готова.
Вас також можуть зацікавити новини:
Страховий стаж відіграє ключову роль під час призначення пенсії. Сьогодні українці можуть швидко й зручно…
Деякі пенсіонери можуть отримати нову допомогу у розмірі 1000 гривень. Реєстрація відбувається швидко і просто…
Завтра в Україні підскочить спека. При цьому очікуються грози, а при грозах можливі сильні зливи,…
Чи варто очікувати на геомагнітні хвилювання цього дня?
Протягом року мешканка Харківщини отримувала пенсію свого померлого чоловіка, не повідомивши про його смерть. Суд…
Черги в ЦНАП - у минулому. Тепер ви можете записатися на потрібну послугу заздалегідь через…