1. Візьміть скумбрію (кількість за бажанням), видаліть голову і нутрощі, ретельно промийте під холодною водою.
2. Розріжте рибу на філе, проводячи ножем уздовж хребта.
3. Посипте дно посудини шаром солі. Покладіть на сіль шматки скумбрії. Щедро посипте сіллю внутрішню частину черевця та поверхню риби. Повторіть процес для кожної риби.
4. Накрийте посудину кришкою або плівкою. Помістіть рибу в холодильник на ніч.
5. Приберіть надлишки солі, промивши рибу під холодною водою. Обсушіть скумбрію паперовим рушником. Дайте рибі підсохнути, щоб на поверхні утворилася суха плівка. Малосольна скумбрія готова.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частину українців змусять повернути гроші, виплачені на оплату комунальних послуг, назад державі. Стало відомо, кого…
Багато хто вважає, що кориснішої риби ніж лосось немає і бути не може. Але це…
Частина українських пенсіонерів отримують виплати від Пенсійного фонду на банківські картки. Що треба знати пенсіонерам…
Мрієш про новий смартфон, геймерську консоль чи розумний гаджет для дому? Тоді час зазирнути до…
6 червня очікується погода без опадів, за винятком західних областей. У п'ятницю буде дуже тепло,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?