1. Візьміть скумбрію (кількість за бажанням), видаліть голову і нутрощі, ретельно промийте під холодною водою.
2. Розріжте рибу на філе, проводячи ножем уздовж хребта.
3. Посипте дно посудини шаром солі. Покладіть на сіль шматки скумбрії. Щедро посипте сіллю внутрішню частину черевця та поверхню риби. Повторіть процес для кожної риби.
4. Накрийте посудину кришкою або плівкою. Помістіть рибу в холодильник на ніч.
5. Приберіть надлишки солі, промивши рибу під холодною водою. Обсушіть скумбрію паперовим рушником. Дайте рибі підсохнути, щоб на поверхні утворилася суха плівка. Малосольна скумбрія готова.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина українських пенсіонерів, яким виповнилося 65 років, мають право на отримання спеціальної доплати. Хто та…
Почала працювати програма «3000 кілометрів Україною». Вона дозволяє подорожувати залізницею безкоштовно — на відстань до…
До 2013 року вся інформація про житло зберігалася в паперових архівах БТІ. У новому електронному…
Уже з 1 січня 2026 року в Україні зростуть мінімальні та максимальні пенсії. Крім того,…
Раптова зміна кольору чи форми нігтів — не просто косметичний дефект. Якщо пластина пожовтіла, стала…
Мряка, плюсова температура й поривчастий вітер. Яка очікується погода в регіонах 8 грудня?