П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк швидко засолити скумбрію у домашніх умовах?

Як швидко засолити скумбрію у домашніх умовах?

Этот материал также доступен на русском языке
Існує безліч рецептів приготування солоної скумбрії або оселедця. Сьогодні ділимося з вами найбільш простим і швидким.

Якщо ви хочете самі приготувати слабосолену рибку – скумбрію або оселедець, візьміть:

скумбрію або оселедець – 2 шт.,

воду – 1 л,

сіль – 3 столові ложки,

цукор – 1,5 столової ложки,

чорний перець горошком – 5 шт.,

запашний перець горошком – 5 шт.,

зірочки гвоздики – 3 шт.,

лавровий лист – 3 шт.,

коріандр – 1,5 чайної ложки.

Приготування:

  1. Почистіть рибу – відріжте голови, витягніть нутрощі і промийте тушку, наріжте її на кілька шматочків 3-4 см завширшки.
  2. Тепер приготуйте розсіл: прокип’ятіть у воді всі вказані приправи, процідіть отриманий розсіл і остудіть, викладіть рибу в ємність, залийте розсолом.
  3. Скумбрію слід залишити при кімнатній температурі на 12 годин, після чого помістити в холодильник на ніч. Оселедець залишити в приміщенні на 3 години, а потім перемістити в холодильник на 48 годин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні