Головна її особливість у тому, що свіжий фрукт їсти практично неможливо – вона має в’язкий і терпкий смак і може викликати проблеми з травленням. Тому айву, як правило, вживають лише у вареному вигляді. Але й у цьому виді вона вкрай корисна.
Айва містить фруктозу, глюкозу, пектинові сполуки, солі заліза, калію, фосфору, кальцію, міді.
ВАЖЛИВО! У народній медицині використовують довгасті плоди.
Читайте також:
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.