Фарш – 300 грамів, картопля – 500 грамів, яйце – 1 штука, цибуля – 1 штука, твердий сир – 70 грамів, хмелі-сунелі – одна чайна ложка, паприка копчена – 1 чайна ложка, панірувальні сухарі – 1 столова ложка, часник – два зубчики, рослинна олія – одна столова ложка, зелень та сіль – за смаком.
Запікати мафіни в духовці при 190 градусах протягом десяти хвилин. Після запікання обережно дістати кекси з формочок і посипати зеленню за смаком.
Іванна Степова, м. Київ
Спробуйте й інші рецепти:
Президент України повідомив про позбавлення громадянства “деяких осіб”, через наявність у них російського паспорта. Очевидно,…
В Україні певні категорії людей мають право на безкоштовні чи частково оплачувані ліки. Розповідаємо, хто…
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…
Без борошна, без яєць і без цукру — але неймовірно смачно! Рецепт печива, який підкорить…
Пенсійний фонд України оновив правила ідентифікації пенсіонерів. Що треба знати пенсіонерам.