Фарш – 300 грамів, картопля – 500 грамів, яйце – 1 штука, цибуля – 1 штука, твердий сир – 70 грамів, хмелі-сунелі – одна чайна ложка, паприка копчена – 1 чайна ложка, панірувальні сухарі – 1 столова ложка, часник – два зубчики, рослинна олія – одна столова ложка, зелень та сіль – за смаком.
Запікати мафіни в духовці при 190 градусах протягом десяти хвилин. Після запікання обережно дістати кекси з формочок і посипати зеленню за смаком.
Іванна Степова, м. Київ
Спробуйте й інші рецепти:
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.
Сухі чорнобривці – вкрай потрібна та корисна річ для городників. Розповідаємо, що з ними треба…
Кожен письменник мріє видати власну книжку, але далеко не усі готові це зробити самостійно, бо…
Сезон баклажанів ще не закінчився, тож користуйтесь моментом! Сьогодні пропонуємо приготувати дивовижні човники.
Українським водіям загрожують штрафи. У патрульній поліції нагадали про важливе правило.