Що можна незвичайного приготувати з цієї ягоди?
Виноград – 600 грамів, лавровий лист – 2 штуки, духмяний перець – 6 горошин, чорний перець – 6 горошин, гвоздика – 4 штуки, кориця – ¼ чайної ложки або за смаком, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 4 чайні ложки, оцет столовий 9%-вий – 4 столові ложки, гаряча вода для заливки – 500 мілілітрів.
Зберігати закуску в прохолодному темному місці. Через 2-3 тижні можна смакувати.
Вам це буде цікаво:
Готуємо за рецептами наших читачів: консервований виноград
Виноград буде більшим і смачнішим: не потрібні ні обробки, ні підживлення – простий агроприйом
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…