Що можна незвичайного приготувати з цієї ягоди?
Виноград – 600 грамів, лавровий лист – 2 штуки, духмяний перець – 6 горошин, чорний перець – 6 горошин, гвоздика – 4 штуки, кориця – ¼ чайної ложки або за смаком, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 4 чайні ложки, оцет столовий 9%-вий – 4 столові ложки, гаряча вода для заливки – 500 мілілітрів.
Зберігати закуску в прохолодному темному місці. Через 2-3 тижні можна смакувати.
Вам це буде цікаво:
Готуємо за рецептами наших читачів: консервований виноград
Виноград буде більшим і смачнішим: не потрібні ні обробки, ні підживлення – простий агроприйом
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.