Що можна незвичайного приготувати з цієї ягоди?
Виноград – 600 грамів, лавровий лист – 2 штуки, духмяний перець – 6 горошин, чорний перець – 6 горошин, гвоздика – 4 штуки, кориця – ¼ чайної ложки або за смаком, сіль – 1 чайна ложка, цукор – 4 чайні ложки, оцет столовий 9%-вий – 4 столові ложки, гаряча вода для заливки – 500 мілілітрів.
Зберігати закуску в прохолодному темному місці. Через 2-3 тижні можна смакувати.
Вам це буде цікаво:
Готуємо за рецептами наших читачів: консервований виноград
Виноград буде більшим і смачнішим: не потрібні ні обробки, ні підживлення – простий агроприйом
Чи буде магнітна буря 8 червня, які прогнози роблять науковці та до чого готуватись метеочутливим…
Свято Святої Трійці, або П'ятидесятниці, - один із найважливіших днів у церковному календарі. Воно знаменує…
Держава продовжує надавати внутрішньо переміщених особам різноманітну допомогу. На що саме мають право ВПО у…
Частина українців у 2025 році мають заплатити податки за продаж власноруч вирощених овочів та фруктів,…
Вершкове масло - це продукт, який найчастіше підробляють. При виготовленні масла недобросовісні виробники додають рослинні…
Комунальники нагадали про додаткові нарахування для споживачів, у чиїх оселях встановлені лічильники. Кому вони загрожують…