Абрикоси — 1 кілограм, цукор або мед — 2 столові ложки, горіхи або кунжут — за смаком.
Якщо сушити з перервами, на це піде приблизно три рази по три години часу. Готова пастила стане глянцевою і твердою на дотик.
Зберігати в закритій скляній тарі в холодному місці.
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…