На 4-літрову каструлю візьміть 6 невеликих карасів.
Запануйте їх у борошні і добре засмажте, щоб не відчувалися кістки.
Ми раніше розповідали, шо любили українські письменники: борщ із сушеними карасями привів Тараса Шевченка у захват.
Рівень магнітної бурі впав, але метеозалежні все одно можуть відчувати її наслідки.
Що додасть заготівлі родзинку? Виявляється, все просто: додайте у звичні рецепти трохи фруктів і вони…
Гарне самопочуття та довголіття після 60 років залежать від щоденного раціону. Що варто додати в…
В Україні пенсіонери, котрі відзначилися особливими заслугами перед Батьківщиною, мають право на грошову доплату до…
Кабінет міністрів ухвалив важливе рішення про перетин кордону під час дії військового стану. На цей…
Осіннє обрізування дерев – важливий етап догляду за садом, який допомагає рослинам підготуватися до зими…