На 4-літрову каструлю візьміть 6 невеликих карасів.
Запануйте їх у борошні і добре засмажте, щоб не відчувалися кістки.
Ми раніше розповідали, шо любили українські письменники: борщ із сушеними карасями привів Тараса Шевченка у захват.
Від початку війни на сході України та у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії у 2022…
Запалення лицьового нерва - досить поширене і хворобливе неприємне явище. Як допомогти собі?
Килими – невід'ємна частина домашнього інтер'єру. Вони створюють комфорт, тепло, затишок. Але оскільки килими -…
Французька кухня - це не лише вишуканість, а й простота, доступність. Рецепт дуже простий, але…
На фронтах продовжуються бойові дії. Усього минулої доби зафіксовано 169 бойових зіткнень.
Вчителька Галина Степаненко з села Ясенове Друге, що на Подільщині (Одеська область), ще не пенсіонерка,…