Статті

Пісний борщ із карасями: незвично, але дуже смачно та ситно – не дарма такий борщ любив Шевченко

Пісний борщ з карасями

На 4-літрову каструлю візьміть 6 невеликих карасів.

Запануйте їх у борошні і добре засмажте, щоб не відчувалися кістки.

  • Варіть пісний борщ, як завжди, а для засмажки бажано використовувати сік із свіжих помідорів.
  • Можна додати 2 лаврові листки і запашний перець горошком – 3 шт.
  • Наприкінці варіння, після того, як додано капусту, покладіть у борщ смажені карасі і проваріть ще кілька хвилин.
  • Якщо ви не любите розварену капусту, тоді спочатку покладіть карасі, а капусту за пару хвилин.

Ми раніше розповідали, шо любили українські письменники: борщ із сушеними карасями привів Тараса Шевченка у захват.

Новое на сайте

  • Новини

Частині українців доведеться повернути отримані соцвиплати: кого це стосується

Отримувачів соцдопомог можуть зобов’язати повернути вже нараховані виплати. Кому це загрожує та з чим пов'язано.

12/12/2025 18:07
  • Новини

Як збільшити пенсію на 500-1500 гривень: алгоритм дій від адвоката

Все більше українців отримують пенсію у заниженому розмірі через помилки Пенсійного фонду. Як домогтися справедливого…

12/12/2025 15:51
  • Статті

Астма щороку забирає сотні тисяч життів: хто у групі ризику та як запобігти хворобі

Бронхіальна астма залишається одним із найпоширеніших хронічних захворювань у світі. Медики наголошують: хвороба може виникнути…

12/12/2025 15:30
  • Новини

Як часто треба поливати кімнатні рослини взимку: кожен другий припускається помилки

Зазвичай взимку кімнатні рослини слід поливати рідше, оскільки їхній ріст уповільнюється, і вони потребують менше…

12/12/2025 14:55
  • Новини

Все змішали і в духовку: неймовірно смачний і повітряний пиріг на кефірі – рецепт без проблем

Хочеться приготувати щось смачне без зайвих турбот? Цей простий пиріг на кефірі ідеальний варіант. Мінімум…

12/12/2025 13:44
  • Новини

Борошно під загрозою: як вчасно помітити псування та зберегти якість продукту

Щоб уникнути неприємних сюрпризів під час приготування, важливо знати ключові ознаки псування та правила зберігання…

12/12/2025 12:11